AJANKOHTAISTA

ELÄINFYSIOTERAPIAA OPISKELIJATYÖNÄ

 

Viivin eläinten fysioterapian opinnot ovat edenneet siihen pisteeseen, että nyt on tarjolla fysioterapiaa koirille ja kissoille opiskelijahintaan 45 €!

 

Käynnillä tehdään eläimelle fysioterapeuttinen tutkimus sekä tarpeen mukaan manuaalista käsittelyä ja terapeuttisia harjoitteita. Käynti sopii hyvin esimerkiksi aktiiviselle harrastuskoiralle, kotikoiran tsekkaukseen, pennun tutustumiskäynniksi, nojatuolin karviselle tai seniorikissan ja -koiran hyvinvoinnin tueksi.

 

Ajat varattavissa nettiajanvarauksen kautta www.slotti.fi/booking/ketunkullanhyvinvointi

 

Tervetuloa!

Marraskuun koirien hierontapäivä on lauantaina 20.11, tervetuloa!

 

Nimen uudistus heinäkuussa 2021

Eloketun hyvinvointipalvelut on nyt Ketunkullan Hyvinvointi Oy!

LASERHOITOJA TARJOLLA

Meille saapui ammattitason laserlaite Theralux R touch TX4-vet! Kyseinen laite soveltuu erinomaisesti mm. lihasten ja jänteiden hoitamiseen tehostaen kehon omaa paranemisprosessia.

 

Laserhoito on helppo ja kivuton hoitomuoto, jossa laservalo kohdistetaan hoidettavalle alueelle. Eläin usein silminnähden rentoutuu hoidon aikana.

 

Hoitoa kannattaa hyödyntää muun muassa lihas- ja kalvokireyksien hoidossa, akuuteissa ja kroonisissa tulehduksissa, revähdysten ja venähdysten hoidossa sekä akuuteissa ja kroonisissa kiputiloissa.

 

NÄIN KORONA-AIKANA

Hyvät karvakuonot hoitoon tai trimmiin tullessa:

-varmista, että hihnasi päässä olijalla ei ole flunssaoireita eikä teidän laumanne muillakaan jäsenillä ilmene pärskintää tai muita toimintoja, jotka levittävät roiskeita (vesilätäköissä saa halutessaan kaksilahkeisensa antaa leikkiä, jos tämä ehtii kuivua ennen hoitoon tuloa )

-mikäli huomaat oireita, huolehdi että hoitoaikasi perutaan tai siirretään tarvittaessa samanakin päivänä.

-vastaanotolla varaudu pistävään hajuun, joka johtuu tehostetusta pintojen desinfioinnista

-muistutathan hihnasi pitelijää käyttämään karvattomat tassunsa vaahtokylvyssä säännöllisesti ja tarvittaessa tehostamaan pesun vaikutusta käsidesillä (vinkkinä kavereille: älä nuole, maistuu pahalta!)

Pidetäänhän kaksijalkaisista kavereistamme huolta yhdessä

siistittassut.jpg
172631332_10159541852962847_3327061739309186774_n.jpg